Med anledning av Covid-19

Som för alla andra nu så är det viktigt även för oss här på Zaar Care Clinic att följa de råd och restriktioner som ges angående coronaviruset, Covid-19.

Att förhindra smittspridning är något som vi inom sjukvården är väl bekanta med och att tillämpa basala hygienrutiner är en självklarhet. Detta både för min egen del och för mina kunders förstås.

Idag, med Covid-19, är det viktigare än någonsin att vara extra försiktiga. Då det är min generella policy att inte behandla kunder som har någon form av feber eller sjukdomskänsla ber jag därför mina kunder att vid minsta känsla stanna hemma och flytta fram sin tidsbokning till ett senare tillfälle. Har du befunnit dig i riskområde ber jag dig att avvakta två veckor innan du bokar tid.

Vi öppnar som planerat den 1 april

I nuläget kommer jag att öppna som planerat. Jag följer förstås utvecklingen och de rekommendationer som våra myndigheter går ut men på grund av rådande omständigheter ber jag dig att boka tid och inte komma in på drop-in. På så sätt kan jag minimera kontakt med flera personer och låta lokalen vara tillgänglig enbart för dig. Det innebär även att inga sällskap tillåts i nuläget.

Har du frågor?

Har du frågor angående hur jag tillämpar basala hygienrutiner är du varmt välkommen att höra av dig.